Kuinka tehdä vaikutteita hotellivieraille

Hotellin vieraat

1. Tunne vieraasi

Mitä enemmän tiedät vieraistasi, sitä helpompaa on saada selville, mikä heille on tärkeää. Tietysti odotukset voivat olla erilaiset liikematkailijoiden tai lomamatkailijoiden välillä, joten sinun tulee tuntea molemmat.

Sosiaalisen median mainintojen seuraaminen on hyvä tapa tietää, kuka vieraasi on ja miksi he valitsivat hotellisi. Tutki vieraasi, ennen kuin he pysyvät kanssasi. Voit lisätä online-varauslomakkeeseesi “erikoistoive” -ruudun, joka antaa enemmän tietoa heidän matkastaan, jonka avulla voit myöhemmin mukauttaa vieraidesi oleskelua.

Mukauta kokemustaan

2. Mukauta kokemustaan

Tämän päivän vieraat vaativat henkilökohtaisempaa oleskelua. Esimerkiksi, jos olet havainnut sosiaalisessa mediassa, että vieras on hullu suklaasta, voit jättää makean yllätyksen heidän sänkyynsä …

Sinulla ei ehkä ole aikaa niin korkealle räätälöinnille, mutta voit luoda räätälöidyn kokemuksen vieraille muilla tavoilla:

Ilmainen WiFi, jotta vieraat voivat tuntea yhteyden ollessaan poissa kotoa; Räätälöidyt sisään- ja uloskirjautumisajat; Pääsy paikallisiin matkaoppaisiin heidän äidinkielellään.

3. Aja suoria varauksia

Ota yhteyttä suoraan vieraisiin ja aja heitä tekemään varauksia verkkosivustollesi. Myöhemmin, myydä vieraita: voit luoda loistavan kokemuksen vieraille: esimerkiksi upea kylpylä tai erinomainen aamiainen voivat vaikuttaa heidän oleskeluunsa

Travelclickin vinkkejä

Travelclickin vinkkejä

TravelClickillä on myös ajatuksia siitä, miten tehdä hotellivieraille vaikutus tällä digitaaliaikakaudella, ja hänellä on sama lähtökohta kuin Sojernilla: tärkeintä on tuntea vieraasi ja sitä varten sinun on kerättävä vieraiden tietoja, joita voimme kutsua “Big Dataiksi” ”. Sitten sinun on löydettävä asiaankuuluvat tiedot, joita voidaan käyttää hotellisi älykkääseen hoitamiseen.

Kiinnittää huomiota! Vain markkinointiosasto saa käyttää vierastietoja. Hotellien on kerättävä asiakkaiden mieltymykset ja heidän palautteensa oleskelunsa aikana ja jaettava tiedot jokaiselle osastolle, joka voisi hyötyä siitä. Tällä tavalla hotellin henkilökunta on tietoinen kaikkien asiakkaiden mieltymyksistä.

Ylelliset hotellit ovat yleensä erittäin hyviä tässä, mutta jokainen hotelli voi tehdä sen. Sinun on tiedettävä vain muutama yksinkertainen asia vieraistasi: jos he matkustavat liike- tai lomamatkalla ja lasten kanssa vai eivät. Jos vieras matkustaa lasten kanssa, jokaisen suosituksen tulisi keskittyä siihen, eikä ole mitään syytä lähettää henkilökohtaista kylpyläpalvelua yksinhuoltajaäidille, jolla on 2 lasta, ellei hotellisi tarjoa lastenhoitoa…

Travel

Älä ole tyhjentävä, kun yrität löytää, mitä vieraat haluavat tehdä. Toisin sanoen, älä valmista pitkää kyselyä, mutta vain muutama kysymys, johon voidaan vastata puhelimitse, vastaanottoasiamies voi nopeasti kysyä tai vieras voi täyttää oleskelua edeltävän kyselyn.

Sinun on kerättävä kaikki vieraiden antamat tiedot: kysymykset, jotka he tekivät soittaessaan hotelliin, verkkosivustosi sivut, joista he ovat eniten kiinnostuneita tai mitkä pakettitavarat he ostivat. Noin 25% asiakkaista tekee pyynnön ollessaan majoituspaikassa, sinun on pyydettävä ne, jotta seuraavan kerran majoittuvan asiakkaan ei tarvitse tehdä samaa pyyntöä uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *