Seitsemän välttämätöntä vinkkiä hostellin valitsemiseen retkeillessä

Tärkeitä vinkkejä

Suurin osa matkustajista valitsee hostellit kahdesta ilmeisestä syystä: halpa oleskelu ja uusien matkakumppanien tekeminen. Toisin kuin hotellit ja muut majoitusmajat, hostellit houkuttelevat matkailijoita halpojen tarpeiden mukaan tarjoamalla vaihtelevan hintaluokan majoitusvaihtoehtoja sängystä makuusalissa tai yhden hengen huoneesta useisiin vuoteisiin.

Älä varaa verkossa

Vaikka nykyään voit varata melkein mitä tahansa Internetistä, suosittelemme silti, ettet varaa sänkyä verkossa. Ensinnäkin, koska suurin osa hostelleista tarjoaa houkuttelevia hintoja kävijöille, ja toiseksi joskus hostellin todellisuus on kaukana siitä, mitä se kuvasi verkkosivustollaan.

Välttääksesi loukkuun jäämisen paikkaan, josta et pidä, ja tuhlaat rahaa, yritä kirjoittaa haluamasi hostellin osoite ja soittaa ensin varmistaaksesi, että heillä on käytettävissä oleva sänky. Jos joudut varaamaan verkossa, yritä varata vain yksi tai kaksi yötä, paitsi jos matkustat sesongin aikana.

Tavoitteena mukavuus

Tavoitteena mukavuus

Ei ole mitään syytä kuluttaa vähemmän, jos et voi nukkua hyvin ja tuntea itsesi kauheaksi seuraavana päivänä, koska sänkysi ei ole mukava. Jos mahdollista, yritä selvittää, onko hostellissa kiinteistä materiaaleista valmistettuja sänkyjä, jotka eivät kiristä, jos liikutat kehoasi, missä sinun ei tarvitse aina herätä joka kerta, kun joku, joka nukkuu lähellä, liikkuu sängyssä. Ota aina myös mukaan silmäside ja korvatulpat parempaan sulkemiseen.

Palvelut

Löydä hostelli, joka tarjoaa sinulle sängyn, jossa on yksityinen pistorasia ja lukuvalo, mutta älä unohda ottaa mukaan sovitinta ja useita pistorasialaajennuksia, jotta voit ladata kaikki laitteesi samanaikaisesti. Jos mahdollista, etsi keittiö, jossa on kahvin ja teen valmistusvälineet, jotta voit minimoida ateria- ja kahvibudjetin. Jotkut hostellit tarjoavat myös ilmaisen aamiaisen, mikä on hyvä tapa vähentää ateriakulujasi.

Varmista, että löydät sellaisen, jossa on pyykinpesutilat tai huone, jossa voit laittaa käsin pestyt vaatteesi. Joissakin tietyissä maissa sijaitsevissa hostelleissa on erinomaiset mukavuudet, kuten sauna tai poreallas, joten varmista, että teet tutkimusta hyvin.

Valitse haluamasi asuntolan tyyppi

Valitse haluamasi asuntolan tyyppi

Tarpeisiisi sopivia asuntolamahdollisuuksia on paljon, kaikesta sukupuoleen perustuvista 4-10 hengen asuntoloista yhdessä huoneessa erityisiin sukupuoliasuntoloihin, joissa on vähemmän ihmisiä. Sekamajoitukset ovat yleensä halvempia kuin sukupuolitetut asuntolat, ja vähemmän asuntoloiden hinta on suhteellisen kalliimpi.

Sijainti, sijainti, sijainti

Valitse hostelli, jolla on hyvät sijainnit ja helppo pääsy julkiseen liikenteeseen. On viisasta olla valitsematta yhtä tungosta alueelta, varsinkin jos he ovat keskustassa ja baarien ympäröimä, ellet pyri olemaan yökyöpeli. Tee ensin kattava tutkimus sijainnista ja selvitä, eikö haluamasi hostelli sijaitse alueella, jolla on paljon rikollisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *